Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
Valuta:

Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Uw privacy respecteren

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van de desbetreffende wet- en regelgeving die duidelijke normen vastleggen voor de inzameling, toegang, opslag en gebruik van persoonsgegevens die we verkrijgen in het kader van onze bedrijfsvoering.

Ons respect voor het privacy van onze klanten op het gebied van privacy van hun persoonlijke gegevens is van groot belang. Wij hebben beleid en procedures om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke gegevens, ongeacht hoe of waar ze worden verkregen, gevoelig, veilig en in overeenstemming met gecorreleerde privacyprincipes worden behandeld.

Dit privacybeleid bevat:

1. Zaken waarvan u op de hoogte moet zijn van informatie die wij over u kunnen verzamelen

2. Ons beleid inzake het beheer van persoonsgegevens, en

3. Over het algemeen welke informatie we houden voor welke doeleinden en hoe we die informatie verzamelen, vasthouden, gebruiken en onthullen

Welke persoonlijke informatie verzamelen en opslaan we?

Om onze diensten te kunnen aanbieden, vragen wij u om persoonlijke gegevens, zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Enkele voorbeelden van waar deze gegevens nodig zijn, zijn pre-orders, thuisleveringen, promoties, enz.

Privacywetgeving vereist dat wij u alleen persoonlijke gegevens over u verzamelen, als het redelijk en praktisch is om dit te doen.

Wij nemen alle mogelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens beschermd zijn tegen onbevoegde toegang, verlies, misbruik, openbaarmaking of wijziging. We nemen ook maatregelen om persoonlijke informatie te vernietigen of permanent te ontbinden wanneer het niet meer nodig is. De soorten maatregelen die we nemen variëren van het type informatie, en hoe het wordt verzameld en opgeslagen.

Over het algemeen bent u niet verplicht om de door ons gevraagde informatie te verstrekken. Als u ervoor kiest om de gevraagde informatie te houden, kunnen wij u niet voorzien van de goederen en diensten die afhangen van de verzameling van die informatie, met name wanneer de verzameling van die gegevens door de wet vereist is.

Hoe worden persoonlijke gegevens gebruikt?

De persoonlijke informatie die we vragen, wordt doorgaans gebruikt om goederen of diensten aan u te verstrekken. Bijvoorbeeld voor een creditcard transactie hebben we uw kaartnummer nodig. Waar mogelijk proberen we ervoor te zorgen dat onze informatieverstrekking aan andere organisaties op een manier is die niet persoonlijk persoonlijk identificeert.

Toegang tot uw persoonlijke gegevens

Wij geven u toegang tot uw persoonlijke gegevens die wij vasthouden (behalve in de beperkte omstandigheden die zijn erkend door de privacywet). Als u toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens, log dan in bij uw account dat bij ons is geregistreerd. Als u uw gegevens moet bijwerken (bijvoorbeeld als u uw adres wijzigt), wijzigingen in uw "accountgegevens".

Terug